Når du skal installere en vaskemaskine, skal en autoriseret vvs-installatørvirksomhed i forvejen have lavet et tapsted med en slangetilslutning eller en afspæringsventil. Modellen rummer 8 kilo vasketøj og centrifugerer ved 1600 omdrejninger/min. De opfylder begge ISO-15883-4 og vasker med pereddikesyre, som kører i et lukket system. Dette kan især anbefales hvis du vasker en maskine med tøj der ikke er særlig beskidt, da du på den måde kan spare tid og penge. Mads Lindvall Kristiansen tilføjer, at de få modeller, der rent faktisk kan benytte varmt vand, er relativt dyre.
Home Connect: nettilsluttede hvidevarer der letter din hverdag. Verdens første vaskemaskine med SoftWater blødgøringsanlæg, som bevarer tøjet farve, selv efter mange tøjvaske. Hvis du 1 gang om måneden vasker ved 60 °C og husker at lade lågen til vaskemaskinen stå åben efter vask, så undgår du dårlig lugt. Med nydesignede grafer fra Gapminder, viser Rosling os den magi som opstår, når økonomisk vækst og elektricitet forvandler en kedelig vaskedag til en intellektuel dag med læsning.
Forventet årligt energiforbrug: Et estimat af, hvor meget energi vaskemaskinen benytter i løbet af ét år, baseret på gennemsnitligt drift. Vaskemaskinen er en del af energiklasse A+++, hvorfor du med denne model også vil kunne spare på vand- og strømforbruget. På mærket kan du desuden se oplysninger om kapaciteten (størrelsen) og støjniveauet. Du bør ikke gå på kompromis med en billig vaskemaskine.
Deres test består eksempelvis altid af en vask på tre kilo tøj, så resultaterne er sammenligelige, uanset vaskemaskines tromlestørrelse. Vi leverer alle vaskemaskiner gratis, og har også mulighed for at montere for dig, hvis du ønsker det. Er vaskemaskinen gået i stykker, er det en god idé at undersøge, om den kan repareres. Overfladestrukturen på tromlen skaber en fin vandfilm mellem tekstilerne og tromlevæggen og vasketøjet glider derved på vandfilmen og skånes derfor for slitage og trådudtræk fra selve tromlen.
Er I en familie på fem, vil en vaskemaskine med plads til 5 kg tøj slet ikke være nok. Vaskemaskine med den kendte Miele kvalitet - testet til 20 års levetid. Maskinens Eco Bubble-teknologi betyder, at dit tøj bliver rent ved lavere temperaturer. Særligt hvis du benytter tørretumbler kan du spare mange penge. Det store vaskekammer gør det både let at få plads til endoskopet og at tilslutte slangesættet.
Du får dobbelt udbytte på den halve plads, og også disse modeller fås i forskellige farver. Der er basalt set to forskellige designs af vaskemaskiner, nemlig de frontbetjente og topbetjente vaskemaskiner. Varmvask på 60 grader med lav vandstand og kraftig bearbejdning. Denne model har energimærke A+++ og er en af de vaskemaskiner med det laveste vandforbrug på markedet.
Jørgen Kjeldgaard mener, at forfatterne af rapporten om fjernvarme har en pointe i, at der ofte kan være mindre ressourcekrævende at varme vandet op med fjernvarme end med strøm og vaskemaskinens varmelegeme. Vi har vaskemaskiner fra alle de mest anerkendte producenter af vaskemaskiner blandt andet Bosch, Siemens, AEG, Zanussi og mange flere.  https://www.vaskemaskinetest.dk/  er bygget til at kunne centrifugere ved op til 1600 omdrejninger/min.
Hos Brøndum Elektro kan du altid finde reservedele til din vaskemaskine - vi har adgang til tekniske tegninger og reservedelslister på alle gængse mærker. Mange tror fejlagtigt, at vaskemaskinen ikke varmer vandet op, fordi de ikke kan mærke, at vandet er varmt igennem lågen. Fyld vaskemaskinen op. Mange moderne vaskemaskiner regulerer automatisk vandmængden efter mængden af tøj, men det er stadig mere økonomisk at køre med en vaskemaskiner, der er fyldt helt op.

To learn more, go to website: https://www.vaskemaskinetest.dk/

Member since Nov 2017

 
Quantcast