mercurytalks
NSFW Safe
Is this playlist safe for work?

A drinking themed playlist. Cheers!


Notes

`* When I think more than I want to think
Do things I never should do
I drink much more that I ought to drink
Because it brings me back you...`*


11 tracks
2 comments on A drinking themed playlist. Cheers!


C'ma kujtove ate mini shishen legjendare te absintit, qe e mbanim ne duar si te kishim zbuluar elixirin e jetes dhe e njomnim buzen me kujdes se mos na hypte delli artistik e s'e perballonim dot suksesin pastaj... :)

@iLed HAHAHAHAHA. Back to the good old times when you used to be a alkoholiker. :P (tani m'duket se e di nga na erdhi ajo 'il kaloriferio' diten e lyrjes se mureve nga lejla e hapur ne lejla te erret)

 
Quantcast