MissChievousMKD
NSFW Safe
Is this playlist safe for work?

Chill Pill музиче vol. 1


Notes

Стануеш насабајле, цел/а поспан/а и успорен/а си праиш кафе, седнуваш на лаптоп, си пушташ музиче и полека се расонуваш; доаѓаш дома од работа, набрзина се тушираш да трнеш тоа 30 и кусур степените од тебе, отвараш ладно пиво, се оптегнуваш на кауч, креваш нозе на маса и пушташ музиче; викенд е, се возиш у кола, си пушташ музиче; у парк си, седиш на трева покрај езерце, под дрво на сенка, си пушташ музиче; таман се стемнило, може да се дише надвор колку-толку, седнуваш на тераса да фатиш некој посвеж воздух, си пушташ музиче... Нека тоа музиче биде чил, не ти требаат узурпации оф ени кајнд.
Google translate it!


20 tracks
Comment on this mix


 
Quantcast