MissChievousMKD
NSFW Safe
Is this playlist safe for work?

Macedonian rap

2 comments on Macedonian rap


uste go neam preslusano cel, ama momentalno si se filmam niz soba na "race gore" hahaha pesnava me vraka u osnovno koga demek gi slusav SAF :P

Рап не дека слушам, освен на времето САФ, ама сепак добро е да се знае дека има и некои од нашава земја кои го следат сајтов. Full support!

И јас не слушам нешто многу рап сега, порадно пред неколку години слушав повеќе, сепак, некако сакав да го покажам нашиот, иако никој не го разбира и очекувам дека никој нема да го слуша многу. Прв македонец си што сретнувам тука. :))

 
Quantcast