nourvelle
NSFW Safe
Is this playlist safe for work?
gem
5 comments on Te miat.


@nunuca Kush mi e mire, kjo xhirafa e shartume me laraske? Ej, ket mixin e ke kopju icik, pervec Ardit Gjebrese, sigurisht... ;)

@iLed Nuk besoj se mund te kopjohen ndjesite personale kundrejt kengeve ne mix, fundja nuk eshte detyre shpie. Btw, Elinen dhe Pirro Cakon s'mi luan njeri, se shkon xhaku deri n'xhu :p

@nunuca Edhe une per ndjesine time fola, duke qene se keto kenge i kam degjuar te nje tjeter mix... Pervec Pirro Cakos, sigurisht, se ai eshte qukapiku adoleshent, qe i ka vjedh syzet Herri Poterit! xD

 
Quantcast